Sök

IH2090 Med Älgflak


145500 kr


E-postadress
 

Järnhästen Classic Jakt Edition är en basmodell för dig som vill ha en enkel maskin för terrängtransport och som du själv kan utrusta enligt dina önskemål. Standardmodellen har diffspärr och motvikt och uppfällbar styrspak för att underlätta körningen. Maskinen levereras med 5,5 hk eller 9 hk Hondamotor.

Tillsammans med vårt specialutvecklade älgflak eller vår älgvagn är detta vad som i dagligt tal kallas för "Älghästen ".
Järnhästen, skogsägarens bästa vän

Konceptet utvecklades redan på 80 talet för- och av skogsägare och jägare. För transport i skogen.


Nu med möjlighet till modern hydraulik, winchar och en rad specialutvecklade tillbehör för att göra arbetet enklare. Över 12 000 producerade maskiner som levererats till alla världsdelar, borgar för en kvalitetsprodukt med överlägsna terrängegenskaper, särskilt i våt terräng. Funderar ni på att skaffa en terränggående maskin för transporter frestas man kanske av tanken att en traktor eller ATV skulle vara ett alternativ. Detta fungerar förstås också i de flesta fall men vill man ha en maskin som verkligen tar sig fram i skogen och med ett rejält lass, då måste man titta på mer specialanpassade produkter som t ex Järnhästen. ​

Bygg och entreprenad

Bygg- och entreprenadbranschen har behov av många olika typer av maskiner och med Järnhästen ges möjlighet att med olika tillbehör utföra både små och stora jobb.

Kundanpassade lösningar

Vi erbjuder möjligheter till kundanpassade lösningar för främst företag med särskilda behov. Detta sker då i samarbete med kunden och oftast med Lennartsfors som projektledare.

Powered by Talex e-handelssystem