Sök

Classic 625 CC


392700 kr


E-postadress
 

Classic 620MC är en ny eftertraktad hyttbåt, perfekt för fisketuren eller för att bekvämt ta sig ut i skärgården. Skrovet har en köl som förbättrar manöveregenskaperna när man ska lägga till i hamn. Båten är lätt att ta sig i och ur då hytten har genomgång, samt att det finns ett scarndäck.

Man stiger tryggt ner i båten i fören och genom en dörr in till hytten. Där sitter man skyddat och genom de stora glaspartierna har man god sikt åt alla håll. Vill man stå upp så ger den stora takluckan möjlighet till det. I hytten sitter man bekvämt och dricker kaffe runt ett mindre bord. Vask finns och för den som önskar installera en värmare eller ett spritkök finns det utrymme för det. Förar- och passagerarstolarna går fälla framåt och ger då möjlighet till två övernattningsbäddar, varav bädden på babord sida ingår i standardutrustning. Bakom hytten finns ett meterlångt lastutrymme där man kan bärga storfisken eller sitta på den utfällbara toften.

Standardutrustning

Bad/räddningsstege, kraftiga rostfria grabbräcken i fören, akterräcken, fyra pollare, låsbygel klass 3, brandsläckare, stuvfack i för och akter, targabåge med topplanterna, lanternor i fören, taklucka vindrutetorkare, huvudströmbrytare, 2 st eluttag 12 V, manuell samt elektrisk länspump, dyvika, förtöjningspaket, fendrar, vask, belysning hytt, kartbord babord sida, bord, bäddsats babord sida, hydraulstyrning, fast tank 90 liter.

Läs körfakta från provkörning i Son utanför Moss i Norge våren 2012.

           Längd 6,20 m
           Bredd 2,25 m

  • Vikt ca 880 kg
  • Avsedd för 6 pers
  • Rek motor 75 hk- 115 hk, lång rigg
  • Cirka hastighet med 1 resp 2 personer 75 hk: 27 resp 26 knop 115 hk: 35 resp 34 knop
  • Designkategori C - Kustfarvatten och inomskärs
  • Rek hissning från akterspegel 20 mm
Powered by Talex e-handelssystem